Training Cursus Opleiding Overzicht Voor Bedrijven Personeel Medewerkers

Alle TrainingenTraining Cursus Opleiding Overzicht Voor Bedrijven Personeel Medewerkers. Vergelijk hier uw training op kunde en prijs.

BTW-vrijstelling bij BV&T

Echter, naast het ruime aanbod van deskundige en professionele opleidingen, trainingen en cursussen bestaan er ook de zogenoemde "maatwerkprogramma's". Bij deze programma's staat slechts het kader of zelfs maar een eerste idee vast. Op basis hiervan zal in nauw overleg met de opdrachtgever het programma verder worden ontwikkeld en ingevuld. Hieronder vindt u een lijst van trajecten, mocht u kiezen voor een op maat gemaakt traject dan maken wij op basis van het basis traject o.a. maatwerkprogramma's met eventueel actieve of sportieve sessies om de programma's heen.


Bij BV&T treft u uitsluitend trainers met veel praktijkervaring. Onderstaande trainingen worden door ons enthousiaste team van 9 docenten/docentes verzorgd. Naast didactisch vermogen vinden wij het van groot belang dat de docent of trainer exact weet hoe het er binnen bedrijven aan toe gaat. In onze trainingen zorgen we voor directe vertaling van theorie naar de werkplek: 'vandaag leren, morgen toepassen' (training on the job).
De trainers werken zowel aan praktische kennis en vaardigheden als aan de attitude en overtuigingen van cursisten. BV&T doet een app?l op het verantwoordelijkheidsgevoel, door ons ook wel 'intern ondernemerschap' genoemd. Maak u keuze uit een van onderstaande cursus - opleiding of training! Maak uw keuze uit onderstaande aanbod....Recente Trajecten

Training, Cursus, Opleiding, Overzicht, Voor, Bedrijven, Personeel, Medewerkers, hoogwaardig, kwaliteit, trainingoverzicht, personeel, cursus, taal

DISC Parkmobile

Parkmobile.

Wij werken organisatiebreed. Door een onderzoek te doen, kom je meer te weten over het gedrag als bijvoorbeeld leidinggevende, maar daardoor ga je ook het gedrag van jouw medewerkers en contacten beter herkennen.

Organisatiebreed De Veste

Woningstichting De Veste.

Organisatiebreed onderzoek. Dit onderzoek loopt al meerdere jaren. Het doel is dat elke medewerker de laatste stand van zaken kent en deze voor haar klanten direct paraat heeft. Waardoor er betere klandizie wordt verleend.

Scania Trainingen

Scania Zwolle.

Een heel team onderhanden nemen, hoe doe je dat. BV T traint al jaren bij Scania Zwolle. Logistiek een sprong vooruit. Het voortraject